Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У мережі з’явились зразки тестів ЗНО з іноземних мов

У зв'язку з додаванням до тестів ЗНО з іноземних мов нової частини "Аудіювання" Центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційні зразки тестів, - офіційний сайт УЦОЯО.

"Для того, щоб полегшити підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання, а також ознайомити майбутніх учасників із структурою тесту, публікуємо демонстраційні варіанти зошитів з англійської, французької, німецької, іспанської мов, примірники бланків для перенесення відповідей, а також зразки аудіотекстів до частини «Аудіювання».

До демонстраційних варіантів уміщені завдання, що за типами та кількістю аналогічні тим, що використовуватимуться під час основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов.

Зразки зошитів та аудіотекстів розміщено у розділі «Предмети ЗНО» у підрозділах «Завдання сертифікаційної роботи» з предметів: англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова. Ознайомитися з демонстраційними варіантами тестових зошитів можна, відкривши зошит у форматі пдф.

Потенційні учасники тестування також мають можливість прослухати фрагменти текстів частини «Аудіювання» та потренуватися у виконанні завдань. Аудіофайл можна відтворити безпосередньо у підрозділі «Завдання сертифікаційної роботи» або на каналі YouTube", - йдеться у повідомленні.

УЦОЯО

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ