Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У мешканця Івано-Франківська вилучили марихуани на 1 млн грн

Слідчими прокуратури Івано-Франківської області спільно з Івано-Франківським УВБ ДВБ Національної поліції України в ході досудового розслідування за фактом реалізації наркотичних засобів у великих розмірах проведено обшук у 26-річного мешканця м. Івано-Франківська. Прпо це повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

В ході обшуку виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану (вартість вилученого на чорному ринку становить більше 1 млн грн) та дві одиниці незареєстрованої зброї травматичної дії, спорядженої боєприпасами.

На даний час указаному зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») Кримінального кодексу України, готується клопотання стосовно обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція статті вказаного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ