Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Мілані заборонили склянні пляшки, селфі-палки та вуличну їжу

Міська влада Мілану ввела заборону на склянні пляшки, селфі-палки та вуличну їжу на літній період, яка спрямована на вирішення проблеми із забрудненням та антисоціальної поведінки в Італії, - повідомив УНН.

Нові правила, які діють з п'ятниці, забороняють продаж та розповсюдження будь-яких напоїв у скляних пляшках або банках. Туристам і місцевим жителям забороняється "тримати, носити, залишати на землі, отримувати будь-які скляні пляшки, банки та селфі-палки".

Літні правила, які будуть діяти до 13 серпня, але можуть бути продовжені. Також регламент забороняє всі види "рухомого продажу їжі" у громадських місцях.

Міський радник із питань безпеки Кармела Роцца зазначила, що існує можливість поновлення цього регулювання та "продовжуватиметься доти, доки це буде необхідним".

Вона додала, що метою було "зробити звичкою не приносити скляні пляшки або банки" і сподівається, що люди звикнуть до пиття з пластикових чашок.

В столиця Італії Римі заборонили продажі алкоголю пізно ввечері, після того, як понад 1500 людей отримали поранення під час паніки в Туріні під час відкритого відбору футбольного матчу.

Столиця також заборонила купатися або влаштовувати пікніки біля своїх давніх фонтанів, за це передбачено штраф до 240 євро.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ