Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У „Міленіумі” триває кастинг для постановки першого в Україні голлівудського денс-шоу

Влітку цього року у Львівському національному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться прем’єра першого в Україні голлівудського денс-шоу — танцювального мюзиклу «Анні-Лайф». Про це сьогодні, 28 квітня, під час прес-конференції повідомив продюсер і головний режисер, а також автор проекту денс-шоу Данило Дерега.
За його словами, 27 та 28 квітня у нічному клубі «Міленіум» проводиться кастинг — відбір професійних виконавців-танцівників для постановки цього мюзиклу.
«Участь у кастингу беруть хлопці та дівчата від 14 до 28 років, — розповів Данило Дерега. — Наразі ми сформували кістяк професійної трупи, зокрема продивилися близько 150 виконавців та зробили певні висновки». Як зазначив Данило Дерега, проект денс-шоу був скерований до оргкомітету з відзначення 750-річчя Львова і наразі розглядається можливість включення його, тобто проекту, у план заходів з відзначення ювілею. Після прем’єри проекту відбудеться гастрольний тур денс-шоу по Україні, а також його буде представлено за кордоном, зокрема у Польщі та в країнах Близького Сходу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ