Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Міноборони запевнили, що сили АТО контролюють ситуацію під Маріуполем

Командуванням сектору проводить всі необхідні заходи для забезпечення оборони та охорони міста Маріуполя. Про це повідомили у прес-службі Міністерства обороно України.

У відомстві відзначили, що заяви деяких представників батальйонів, які не входять до складу Збройних Сил України, щодо ситуації навколо м.Маріуполя Донецької області, не відповідають дійсності.

"Спроби представників деяких добровольчих батальйонів, які не належать до Збройних Сил України, виносити на широкий загал перед суспільством рішення свого командування щодо подальших дій, а також поширення панічних настроїв серед місцевого населення, з приводу нібито неспроможності українських військових захистити місто, є ніщо інше, як гра на руку нашому ворогу", - йдеться у повідомленні.

Також, наголошуємо, що кожна військова людина повинна спочатку виконати наказ, а після того, якщо вона не згодна з ним, його оскаржити — це є основні військові канони.

"В умовах ведення бойових дій, одноосібні заяви є неприпустимими та заважають виконувати поставлені завдання", - підкреслили у прес-службі Міноборони.

Нагадаємо, сьогодні речник АТО Андрій Лисенко повідомив, що ситуація на сході України залишається напруженою, проте стабільною. За його даними, найбільш кричущі факти порушення режиму тиші з боку бойовиків зафіксовано поблизу селища Гранітне, що між Маріуполем і Волновахою, в районі донецького аеропорту, неподалік населених пунктів поблизу бахмутської траси.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ