Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Мін'юсті підписали міжнародний План для розвитку професійних якостей адвокатів

FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
FB Павло Петренко
1/4
Павло Петренко, міністр юстиції України, разом з Послом США в Україні Марі Йованович підписали План спільних дій щодо реалізації проекту міжнародної технічної допомоги для розвитку професійних якостей адвокатів системи безоплатної правової допомоги. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Павло Петренко.

"Завдяки підтримці з боку партнерів система БПД відкриває 5 міжрегіональних ресурсно-комунікаційних платформ, де проводитимуться семінари, тренінги та онлайн навчання для адвокатів.

Для нас дуже важлива підтримка Уряду США, яка надається в сфері верховенства права і захисту прав людини в країні. Адже саме захист прав людини і забезпечення верховенства права є фундаментом сильної демократичної і незалежної української держави. Як Міністр юстиції, гарантую: розвиток системи безоплатної правової допомоги по всій країні - пріоритетний напрямок моєї роботи.

У Мін'юсті презентували онлайн сервіс з оформлення виплати допомоги при народженні дитини

Разом з тим хочу нагадати, що цього року на базі системи безоплатної правової допомоги і нових комунікаційних центрів Мін'юст розпочинає реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!», мета якого - підвищення рівня правової культури та грамотності наших громадян, щоб кожна людина знала своє право та реалізовувала його", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ