Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У міських школах підключають безпроводовий Інтернет

До кінця цього року учні львівських шкіл зможуть користуватися Інтернетом та шкільними комп’ютерами - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Цьогоріч для 50 шкіл міста придбали комп’ютерні класи по 11 комп’ютерів для кожного. Поповнюють навчальні заклади і мультимедійними проекторами для візуалізації навчального процесу. В рамках проекту «Мобільний Інтернет від МТС в школи» у п'яти львівських школах відкрили Інтернет-класи з безпроводовим Інтернетом. Зокрема це середні загальноосвітні школи №3, №5 та «Провесінь», Львівський державний ліцей імені Героїв Крут і Львівський обласний притулок для дітей.
«У Львові активно розвивається програма інформатизації загальноосвітніх шкіл, яка успішно здійснюється вже протягом декількох років. Загалом плануємо до кінця року завершити роботу над комп’ютеризацією шкіл міста - буде закуплено ще 17 комп’ютерних класів», - повідомив директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олексій Побурко.
З міського бюджету на комп’ютеризацією шкіл міста виділено 3 мл. 862 тис. грн. Станом на сьогодні комп’ютерною технікою забезпечено 95 навчальних закладів міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ