Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У МОН обговорили можливість дітям переселенців поїхати влітку на Кіпр

Міністр освіти і культури Республіки Кіпр Костас Кадіс висловив готовність кіпрської сторони прийняти дітей тимчасово переміщених осіб з України на літній період у дитячих таборах Міністерства, яке він очолює. Про це йшлося під час зустрічі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич з паном Костасом Кадісом сьогодні, 21 березня, що проходила в рамках робочого візиту Лілії Гриневич до Республіки Кіпр, інформує прес-служба МОН.
МОН

Сторони обговорили стан та перспективи українсько-кіпрської співпраці в галузі освіти, зокрема підготовку до підписання Угоди про взаємне визнання документів про освіту і наукові ступені.

Міністри домовились активізувати підготовку проекту Угоди, на підписання документу Лілія Гриневич запросила пана Костаса Кадіса в Україну. Також вони обговорили практику запровадження подвійних дипломів, яка на сьогодні існує у співпраці з іншими європейськими країнами.

Цього ж дня відбулася зустріч Лілії Гриневич з Головою парламентського комітету з питань освіти і культури Палати представників Республіки Кіпр Кір’якосом Хаджіяннісом. Вони обговорили законодавчу базу та реформування систем освіти як в Україні, так на Кіпрі.

Нагадуємо, що з 21 до 23 березня Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич перебуває у місті Нікосія, Республіка Кіпр, де бере учать у Міжнародній конференції Ради Європи «Забезпечення демократії через освіту», а також планує провести низку зустрічей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ