Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У МОН продовжили прийом електронних заяв

У Міністерстві освіти і науки України дозволили вузам до 18-00 23 липня 2017 року вносити в єдину базу заяви вступників, які були подані у встановлений строк у паперовій формі, повідомляється в листі МОН від 20.07.2017 № 1/9-399.

Мова йде про тих, хто не зміг створити електронні кабінети в присутності представників приймальної комісії.

"Такі абітурієнти можуть бути допущені до вступних випробувань та проходити їх у відповідності з Умовами прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2017 рік", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що для абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, електронну подачу заяв продовжили до 18-00 23 липня 2017 року.

При цьому прийом заяв і документів вступників на основі повної загальної середньої освіти, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів закінчується о 18 год. 00 хв. 20 липня.

Крім того, у листі сказано, що подача заяв абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти здійснюється в електронній формі. Прийняття заяви в паперовій формі є проміжним етапом її реєстрації в електронній базі, що дозволяє внести дані заяви в єдину базу приймальну комісію вищого навчального закладу.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ