Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У МОН радять школам взяти участь у змаганні сайтів

Інститут модернізації змісту освіти нагадує закладам освіти України про реєстрацію учасників Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти. Відповідний лист направлений на адреси обласних департаментів освіти і науки, а також закладів освіти.

За інформацією інституту, конкурс проводиться з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.

Конкурс проводиться у п'яти номінаціях: веб-сайти сільських шкіл, веб-сайти міських шкіл, веб-сайти дитячих садків, веб-сайти закладів позашкільної освіти та веб-сайти закладів професійно-технічної освіти.

Передбачається, що кожний веб-сайт закладу освіти оцінюватиметься за показниками контенту, зручності, а також дизайну та технічних показників.

Розгляд заявок членами журі здійснюватиметься до 15 березня. Оголошення результатів конкурсу з визначенням переможців відбудеться у останній тиждень березня 2018 року.

Для участі у конкурсі закладу освіти необхідно до 09 лютого подати на електронну адресу оргкомітету [email protected] скан-копію заявки та заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/uvmmz3.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ