Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У монастирі сестер-василіянок розпочався вишкіл активістів руху „За життя”

Протягом 10-12 листопада в монастирі УГКЦ сестер ЧСВВ в селі Берегове Перемишлянського району на Львівщині Інститут родини та подружнього життя Українського Католицького Університету організовує всеукраїнський вишкіл для учасників студентського руху „За життя”, що діє при УКУ – про це «Гал-іnfo» повідомив відділ інформації та зовнішніх зв’язків Українського Католицького Університету.
За даними, до участі у вишколі зголосилися 27 учасників, зокрема представники Донецької та Рівненської області. Протягом трьох днів учасники глибше пізнають мету, дух, покликання та історію рухів „За життя”, як у світі так і в Україні. Вчитимуться планувати діяльність мирянської організації, правила формування річної програми та окремих заходів і написання проектів.
«Крім того, періодично відбувалися зустрічі з акушерами-гінекологами, плануються зустрічі з лікарем-психіатром, який проведе лекції щодо постабортного синдрому та лекції на тему сучасної контрацепції, її дії та наслідки» – говорить директор Інституту родини і подружнього життя Юрій Підлісний.
Студентський рух „За життя” заснував Інститут родини та подружнього життя УКУ 5 років тому. Завданням і покликанням руху „За життя” – проведення інформаційної роботи з підлітками на тему сімейних цінностей, шкоди до і позашлюбного статевого життя, про моральне зло абортів і їхні фізичні, психічні та духовні наслідки. Одним із завданням руху „За життя” є проведення молитовних акцій за збереження життя, проти абортів і за повноцінне міцне сімейне життя.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ