Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Москві затримали Навального

У Москві затримали російського опозиційного політика Олексія Навального, а в офісі "Фонду боротьби з корупцією" вимкнули електрику. Повідомило видання ГОРДОН.

Російського опозиційного політика Олексія Навального затримали в під'їзді будинку, повідомила у Twitter його дружина Юлія.

"Привіт. Це Юля Навальна. Усіх зі святом. Олексія затримали в під'їзді будинку. Він просив передати, що плани не міняються: Тверська", – написала Юлія Навальна.

Прес-секретар Навального Кіра Ярмиш поінформувала у Twitter, що в офісі організації Навального "Фонд боротьби з корупцією" вимкнули електрику.

11 червня він оголосив про перенесення антикорупційного мітингу в Москві з проспекту Сахарова, де проведення акції було погоджено з владою, на Тверську.

У ніч на 12 червня з боку Кремля Тверську вулицю загородили мішками з піском і протитанковими їжаками.

Уранці 12 червня з'явилися повідомлення про перші затримання під час мітингів.

"Після появи в інтернеті закликів переміститися з проспекту Сахарова на Тверську вулицю для організації неузгодженої протестної акції столична поліція офіційно попереджає: оскільки на Тверській заплановано масові святкові заходи до Дня Росії, то будь-які провокаційні дії з боку протестувальників будуть розцінювати як загрозу громадському порядку та негайно припиняти", – поінформувала прес-служба Головного управління міністерства внутрішніх справ Росії в Москві.

ГОРДОН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ