Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Мостиському районі відкрили пожежну станцію

21 квітня відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної команди в селищі Берегове. Тепер рятувальники МПК гарантуватимуть безпеку 15 населених пунктів, у яких проживає близько 6 тисяч мешканців. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.
ДСНС

Зазначимо, що місцева пожежна команда створена на території місцевого приватного підприємства, яке із власної ініціативи запропонувало приміщення для несення служби рятувальниками.

Цей підрозділ місцевої пожежної охорони створений насамперед для гарантування безпечних умов життєдіяльності мешканців Мостиської міської об’єднаної територіальної громади, а також для формування тісної взаємодії із державними пожежно-рятувальними підрозділами Мостиського району при реагуванні на надзвичайні ситуації та проведення рятувальних заходів різного характеру.
На даний час у Берегівській пожежній команді працюватиме четверо рятувальників. Для них уже закуплено формений одяг та взуття.

Представники ГУ ДСНС України у Львівській області вручили рятувальникам місцевої пожежної команди ключі від пожежного автомобіля із усім необхідним пожежно-технічним обладнанням та побажали їм гідно виконувати свій професійний обов’язок на благо українського народу.

Нагадаємо, що створення мережі місцевих пожежних команд відбувається в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією та Державною службою України з надзвичайних ситуацій щодо організації та розвитку рятувальної справи, надання допомоги в разі необхідності при ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, гасіння пожеж та реалізації заходів цивільного захисту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ