Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Миколаєві на Львівщині запрацював новий асфальтний завод

Сьогодні, 17 травня, у місті Миколаєві на Львівщині запрацював новий асфальтний завод ТзОВ “Алов”, що створений за участі азербайджанського інвестора. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Участь у відкритті взяли Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Худієв Азер Худаяр Оглу та виконуючий обов'язки Голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак та заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк.

«Відкриття таких заводів – знак оживлення та покращення інвестиційного клімату в державі.  На даний момент Львівщина – лідер використання публічних грошей на ремонти та будівництво  доріг в  Україні, - наголосив виконуючий обов'язки Голови Державного агентства автомобільних доріг України  Славомір Новак. – Львівщина – гарний приклад співпраці між бізнесом, облдержадміністрацією, різними рівнями влади та службами, що відповідають за ремонт та будівництво доріг, у тому числі Укравтодор».

У завод інвестували 7 мільйонів євро.

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак зазначила, що відкриття заводу – це нові можливості  для  реалізації стратегічних планів і розвиток Львівщини у дорожній галузі.

ТзОВ “Алов” володіє 39 одиницями високотехнологічого обладнання та важкою технікою серед яких гудранатори, віброкатки, фрези, самоскиди, виробниками яких є європейські приладобудівні та машинобудівні підприємства.

Довідка.

Асфальтний завод ТзОВ “Алов” є масштабним і складним проектом з інвестиціями на суму приблизно 7 млн євро в українську промисловість. Загальна площа підприємства: 18 гектарів. Потужність виробництва швейцарсько-італійського заводу Amman: 180 тон асфальту в годину. Запуск заводу дасть можливість на початку забезпечити робочими місцями 100 працівників у Львівській області з подальшим збільшенням кількості робочих місць, пов’язаних з нарощуванням об’ємів виробництва. На сьогодні середньомісячна заробітна плата на підприємстві складає 6 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ