Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У нас немає можливості купувати іномарки для львівської міліції — Андрій Садовий

Львівська міська рада не в змозі закупити для львівської міліції дорогі іномарки для покращення її роботи і для забезпечення правопорядку у місті — про це сьогодні під час брифінгу заявив міський голова Андрій Садовий. Натомість з міського бюджету було виділено кошти на закупівлю 37-ми патрульних автомобілів (30 – марки ВАЗ-2109 та 7 – марки „Нива”).
«Ми змушені були купувати автомобілі, які виготовляють в Україні. Коли ми купували їх, то враховували комбінацію ціна-якість», — зазначив Андрій Садовий.
Натомість в. о. міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко запевнив журналістів, що ті автомобілі, які закупила міська рада, є достатньо хорошими, міліції з ними буде легко працювати. Крмі того, вони спеціально обладнані світловими присторями, раціями.
Нагадаємо, сьогодні перед входом у Ратушу відбулася урочиста передача автомобілів для міліції міста. У заході взяли участь міський голова Львова Андрій Садовий, в. о. міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко та начальник Головного управління МВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк.
Львівському міському управлінню міліції передали у користування терміном на 10 років 37 патрульних автомобілів (30 – марки ВАЗ-2109 та 7 – марки „Нива”). Також було передано 2 мікроавтобуси, які закупило для львівської міліції Міністерство внутрішніх справ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ