Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У населених пунктах, де будуть вибори, працюватимуть додаткові наряди вибухотехніків

Кількість правоохоронців, залучених до охорони публічної безпеки унаселених пунктах, де проводитимуться вибори, буде збільшена, створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень, також працюватимуть додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Основним завданням для правоохоронців є забезпечення публічного порядку,недопущення та припинення правопорушень під час виборів,а також охорона виборчої документації, прийом та розгляд скарг і звернень виборчих комісій про порушення виборчого законодавства.

Поліцейські звертаються до мешканців з проханням бути взаємоввічливими та толерантними. Не порушуйте публічних порядок, а у випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102. Також повідомляйте поліцейських про виявлені небезпечні та підозрілі предмети.

Перші в Україні вибори депутатів сільських, селищних, міських рад в об’єднаних територіальних громадах, а також сільських, селищнихта міських голів відбудуться 29 жовтня.

На Львівщині своїх представників оберуть мешканці об’єднаних територіальних громад у Миколаївському, Мостиському, Пустомитівському, Самбірському, Сколівському та Сокальському районах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ