Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У „Нашій Україні” вважають, що обласним депутатам забракне голосів, аби затвердити висновки комісії по Сенику

Ініціаторам створення тимчасової контрольної комісії Львівської обласної ради з питань перевірки роботи голови Львівської обласної ради не вистачить голосів при затвердженні висновків роботи комісії. Про це повідомив голова фракції „Наша Україна” ЛОР Олег Паска.
„Це рішення стосувалося роботи голови ради, яка полягає в забезпеченні всіх умов для роботи комісій, депутатського корпусу тощо, – каже Паска. – Чи піднімалося протягом двох років питання щодо роботи комісій обласної ради, що хтось перешкоджає, хтось не має приміщень для роботи, або чи є зауваження до роботи сесій? Всі ми бачимо, що сесії ведуться відкрито та прозоро, депутатам надається можливість виступити”.
На думку Олега Паски, рішення про створення комісії є надуманим і спробою перекласти відповідальність на голову ЛОР „за невідомо-що”. „Це фарс, і фракція „Наша Україна” участі у фарсі не бере, – каже Паска. – Це питання підтримали 52 голоси, і цій частині депутатів все одно забракне голосів при затвердженні псевдовисковків комісії, які вона збираться зробити. Бо це комісія з наперед готовими висновками з наперед складеною думкою”.
На думку лідера фракції „Наша Україна”, так Львівська облрада працювати не може. „Ми є всі колегами: депутати, голова облради, який є також депутатом, – каже Олег Паска. – Немає підстав говорити, що Сеник не дає працювати, хіба хтось не хоче працювати”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ