Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

У НАТО заявляють про входження російських військ в Україну - Кремль традиційно усе заперечує

У НАТО заявляють про входження російських військ в Україну - Кремль традиційно усе заперечує. Повідомив Укрінформ.

Головнокомандувач сил НАТО в Європі Філіп Брідлав заявив, що за останні два дні колони російських бойових підрозділів і військової техніки перетнули кордон з Україною і увійшли до не контрольованих Києвом східних районів країни.

"Ми бачили колони російської техніки, у першу чергу танків, артилерії, систем ППО та піхоти, що входять на територію України", - сказав Брідлав.

У Міноборони Росії традиційно спростували заяву представника НАТО про  вторгнення на територію України військових і техніки з РФ. Зокрема, представник міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков стверджує, що за цими заявами "не було і немає ніяких фактів".

Як повідомлялося, у вівторок спостерігачі ОБСЄ заявили, що бачили, як колона з 43 немаркірованих військових вантажівок і артилерійських установок рухається у бік Донецька.

А сьогодні представник Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко заявив, що у вівторок з України в Росію через закритий пункт пропуску "Довжанський" на п'яти вантажівках вивезли загиблих військових.

Міністр оборони України Степан Полторак на засіданні уряду у середу заявив, що проводиться передислокація українських збройних сил у зв'язку з можливим новим наступом проросійських сепаратистів.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ