Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Нацполіції планують запровадити електронний документообіг

Зменшення кількості паперів у роботі поліцейських дасть їм змогу більше спілкуватися з людьми і допомагати їм. Про це Хатія Деканоідзе заявила сьогодні, 21 квітня, під час презентації проекту перепідготовки дільничних офіцерів поліції.

Під час спілкування з учасниками навчальної програми Хатія Деканоідзе запевнила поліцейських, що найближчим часом всі вони працюватимуть за новими  стандартами.

«Поступово ми маємо відійти від паперової роботи та запровадити нові електронні системи документообігу і пошти. Для цього нам потрібні сучасні дата-центри, бази, сервери, які будуть «головним мозком» Нацполіції», – зазначила Хатія Деканоідзе, висловивши сподівання на підтримку іноземних партнерів.

Дільничний офіцер поліції Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві  Роман Сочко розповів, що у своїй щоденній роботі поліцейським  справді доводиться багато уваги приділяти саме роботі з паперовими документами.

«Я сподіваюсь, що найближчим часом паперова робота зменшиться, і ми зможемо частіше виходити на вулиці нашого міста і приносити користь суспільству», – зазначив дільничний офіцер поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ