Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У навчальних закладах оновлюватимуть систему контролю за фізичним розвитком учнів та студентів

З наступного року у Львові планують розробити та запровадити у навчальних закладах систему контролю за станом фізичного розвитку та здоров'я вихованців, учнів та студентів через організацію проведення державного тестування фізичної підготовленості населення України. Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник управління сім'ї молоді та спорту Львівської міської ради Юрій Наконечний.
Як розповів проректор із зовнішніх зв'язків і перспективного розвитку Львівського університету фізичної культури Володимир Левків, державне тестування фізичної підготовки базуватиметься на удосконаленні тієї системи, що діє тепер. „Необхідно оцінити вміння, знання, а також фізичну активність населення. За допомогою тестування ми хочемо побачити, які види спорту є популярними серед молодіжного середовища”, – розповів Володимир Левків.
Він повідомив, що студентів-старшокурсників із Львівського університету фізичної культури з наступного року залучатимуть до роботи із дітьми на спортивних майданчиках для розвитку фізичної культури у місті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ