Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У неділю транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами

6 листопада у Львові відбудеться головний біговий старт західної України - GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2016. Вперше біговий захід подібного масштабу відбудеться у місті Львові центральними вулицями в одне коло, повідомила прес-служба львівської міської ради.

Старт та фініш усіх дистанцій запланований біля Львівської опери. У зв’язку з проведенням марафону, у цей день будуть ускладнення в русі приватного транспорту та зміни в русі громадського транспорту тими вулицями, якими пролягатиме маршрут забігу.

Маршрут півмарафону пролягатиме містом такими вулицями: вул. І. Гонти, вул. Листопадового Чину, площа Св. Юрія, вул. Шептицьких, вул. Антоновича, вул. Академіка А. Сахарова, вул. Д. Вітовського, вул. Шота Руставелі, вул. Левицького, вул. Пекарська, вул. Лисенка, вул. Беринди, вул. Коперника, вул. П. Дорошенка, проспект Шевченка.

Відтак, рух зазначеними вулицями 6 листопада орієнтовно з 08.00 до 14.00 буде ускладнений. В рух громадського транспорту будуть внесені зміни.

Управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує, що на час проведення напівмарафону. 6 листопада міські автобусні маршрути курсуватимуть наступним чином:

Автобуси маршрутів №1А із Галицького перехрестя курсуватимуть до ТРЦ «Форум Львів», №3А – ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» до вул. І. Франка (Стрийський ринок), №4А – просп. Червоної Калини до вул. І. Франка (Стрийський ринок), №5А, №29 – м. Вининки до пл. Митної, №37 – вул. Під Голоском – просп. В. Чорновола (оперний театр), а із вул. Хоткевича до вул. Зелена (Водоканал), №45 вул. І. Пулюя до вул. Горбачевського та №46 – вул. П. Орлика до просп. В. Чорновола (оперний театр), а із просп. Червоної Калини до вул. Зеленої (Водоканал).

Автобуси маршрутів №№15, 26, 38, 42 та №44 на час проведення марафону не курсуватимуть. Автобуси маршрутів №21 курсуватимуть із ТЦ «Три слони» до перехрестя вулиць кн. Ольги – Сахарова, №31 - здійснюватимуть рух із вул. Городоцької на просп. В. Чорновола по зустрічній смузі руху, №36 – м. Винники – пл. Митна, та №54 курсуватиме із с. Бірки до вул. Городоцької (храм св. Ольги та Єлизавети).

Автобуси маршрутів №7 та №25 здійснюватимуть рух із вул. Городоцької на просп. В. Чорновола по зустрічній смузі руху, №8 – із смт. Брюховичі до вул. Під Дубом, №33 із вул. В. Великого курсуватимуть до вул. Антоновича з лівим поворотом на вул. Кульпарківську, №35 – вул. Трильовського до вул. І. Франка (Стрийський ринок).

Автобуси маршрутів №№13, 17, 18, 22, 24, 30, 34, 39, 41 та №43 здійснюватимуть рух по мірі  відкриття приїжджих частин.

Автобуси маршруту №51 здійснюватимуть рух із вул. Городоцької на просп. В. Чорновола по зустрічній смузі руху. Автобуси маршруту №48 із аеропорту будуть здійснюватирух по пл. І. Франка мірі відкриття вул. Сахарова, №50 -Дж. Вашингтона до пл. Митної та №53 із Галицького перехрестя до перехрестя просп. В. Чорновола-вуд. Під Дубом.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс»,  тролейбусний маршрут № 13 у суботу та неділю 5 і 6 листопада 2016 року курсуватиме від вулиці Грінченка до ТЦ "Форум" без заїзду на проспект Свободи.

У неділю, 6 листопада 2016 р. до 8:00 електротранспорт курсуватиме за звичними маршрутами.

На час проведення легкоатлетичних змагань (з 8:00 до 14:30) трамваї маршруту № 1 курсуватимуть від Аквапарку до площі Соборної, № 2 від вулиці Пасічної до вул.Мушака; № 4 - тимчасово припиняє свою роботу, №5 від вул.Торф’яної до Аквапарку, №6 від залізничного вокзалу до вул.Миколайчука, №7 від вул.Торф’яної до вул.Шевченкка. Трамвай № 10 курсуватиме із вулиці Пасічної до залізничного вокзалу через вулицю Городоцьку.

«Попереджаємо, що можливе ситуативне перекриття руху і відповідно зупинка у русі трамваїв на час руху вулицями колони легкоатлетів.

Так само через легкоатлетичний пробіг можливі ситуативні зміни у русі тролейбусів, оскільки траса легкоатлетичного пробігу проходитиме вулицями Шота Руставелі, Листопадового чину та Антоновича.

Починаючи із 14:30 усі маршрути електротранспорту, окрім тролейбусів маршруту № 13, курсуватимуть у звичному режимі за звичними маршрутами», - зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць, які зазначені у маршруті напівмарафону. На вказаних вулицях працюватимуть евакуатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ