Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У неділю у Львові заключний концерт фестивалю «Велика коляда»

У неділю, 31 січня, о 17 годині у храмі Пресвятої Євхаристії пройде заключний гала-концерт ХІ різдвяного фестивалю «Велика коляда». Про це сьогодні, 29 січня, повідомила журналістам голова оргкомітету фестивалю Ірина Мельник.

 

За її словами, загалом у фестивалі цьогоріч взяло участь 70 колективів, а на заключному гала-концерті вони виконуватимуть 24 композиції. «Ми зробили так звані збірні хори, куди входять по кілька колективів, тому в останньому концерті будуть задіяні багато учасників», - додала Ірина Мельник.

 

«У Львові такий фестиваль проводиться уже в одинадцятий раз, тому щороку він стає все масштабнішим, а твори виконуються щораз на вищому рівні. Кількість коляд, які виконують учасники, щоразу поновлюється, колися стають все цікавішими. До прикладу  у нас колядують як і нові коляди, так і старі, автентичні, які мало хто чув», - розповів член оргкомітету Василь Чучман.

 

Цікавим цей фестиваль є також і тим, що започатковувався він як хоровий, але 2-3 роки тому участь в ньому почали брати і автентисні гурти і різні українські колективи, головна вимога організаторів – має бути якісне виконання коляди.

 

Заявки на участь уже у наступному, ХІІ фестивалі «Велика коляда» можна подати на сайт фестивалю.

 

Заключний гала-концерт ХІ різдвяного фестивалю «Велика коляда» відбудеться в неділю, 31 січня, о 17 годині у Храмі Пресвятої Євхаристії, що за адресою, Львів, вул. Музейна, 3.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ