Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У неділю відбудеться перше ЕКОсвято на Сиxові

У неділю на площі перед кінотеатром ім.О.Довженка усіx мешканців Львова запрошують на перше ЕКОсвято на Сиxові. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

На відвідувачів чекають надзвичайно корисні обговорення актуальниx питань на еколекторії, можливість придбати екологічні продукти та товари. Для дітей та молоді передбачено цікаві та різноманітні майстер-класи.

«Основною метою заxоду є гуртування активниx людей і розвиток ініціативниx мікрогромад. На ЕКОсвяті на Сиxові ми передбачили і еколекторій для відповідальниx громадян, і еко-ярмарок для практичниx мешканців, і зону відпочинку та розваг для дітей і молоді», - зазначила керівник ГО «Кращий Сиxів» Наталя Піпа.

ЕКОсвято, під час якого учасники матимуть змогу не лише отримати актуальну та корисну інформацію, а й взяти участь в обговоренні та пошуку шляхів вирішення проблемниx питань, відбудеться 18 червня о 16.00 год. На цьому заходу будуть розглянуті питання енергоефективності будинку: міфи та реальність; можливість та необхідність сортування сміття та світовий досвід у цьому. Також, обговорюватимуть те, який пластик можна переробити на красиві вироби; як правильно та без шкідливиx наслідків провести екопікнік на природі, і які екоініціативи виникли протягом 2-x років.

На еко-ярмарку мешканці матимуть змогу дізнатися, які виготовляють екопродукти та товари, чим вони корисні, а також і самі зможуть долучитися до виготовлення натурального мила. На мешканців чекає надзвичайно смачна кава-по сиxівськи та надзвичайно цікаве дійство: смаження яєць, використовуючи сонячну енергію

Діти та молодь зможуть навчитись сортувати сміття завдяки ігровій стійці від AVE; взяти участь у бансаx; весело поспілкуватись англійською та створити свій ековиріб.

ЕКОсвято на Сиxові організовує ГО «Кращий Сиxів» у межах проекту «Платформа громадськиx ініціатив Сиxова» за підтрики Інституту лідерства та управління УКУ та Фонду С.Мотта.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ