Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У новому сезоні абонементи у Львівську філармонію вартуватимуть від 200 до 450 гривень

У сезоні 2011-12 Львівська філармонія запровадить нову систему абонементів та змінить цінову політику, – повідомила прес-служба Львівської філармонії.

Сезон 2011-12 буде поділений на чотири частини, на відміну від попередніх концертних сезонів. Ці частини відповідатимуть порам року – «Осінь», «Зима», «Весна» та «Літо». Кожна з пір року буде гармонійно вписана в концертну програму, починаючи з візуальної символіки – афіш, абонементів, програм, буклетів, і далі - до певних змістових штрихів у наповненні програми.

Відповідно до поділу концертного сезону було вирішено розробити нову систему абонементів. В прийдешньому сезоні абонементи за циклами будуть замінені абонементами за порами року, чи пак порами сезону. Тобто, будуть запроваджені абонементи на «осінь», «зиму», і «весну». Придбавши абонементи на дві пори року, відвідувач автоматично отримає річний абонемент.

Абонементи діляться на три цінових категорії. А саме: «вхідний» абонемент, що надає власнику право відвідувати усі події філармонійного життя протягом одної «пори року», коштуватиме 200 гривень. Абонемент «з фіксованим місцем» у залі на одну «пору» коштуватиме 300 гривень, власник такого абонементу має можливість обрати собі найзручніше місце у залі і користуватися ним увесь термін дії абонемента. Якщо ж хтось із шанувальників «вічної музики» забажає мати індивідуальне місце у VIP-зоні концертного залу ім. С.Людкевича протягом однієї з пір сезону то може без будь-яких перешкод отримати таке право за 450 гривень. Абонементи на весь концертний сезон (річні) коштуватимуть відповідно 400, 600 та 900 гривень. На нашу думку, така цінова політика більш ніж демократична - ми даємо можливість меломанам з різним рівнем добробуту втішатися улюбленим мистецтвом.

Новий сезон, окрім організаційних змін, обіцяє багато нового і несподіваного у наповненні концертної програми. Насамперед про поважних гостей сцени Концертного залу ім. С. Людкевича. Серед них вже добре знані метри академічної сцени – Олег Криса, Роман Кофман, Елісо Вірсаладзе, Ігор Блажков, Вікторія Лук’янець, Юрій Башмет. А попри те, ціла плеяда майстрів і колективів - серед них можна назвати «Brahms Trio Prague», Ансамбль солістів Московської державної філармонії "Концертіно", Мішель Маранґ, Борис Андріанов, Олександр Брусіловскій, Сергій Ейдельман, Київський квартет саксофоністів, Володимир Сіренко, Національний камерний ансамбль «Солісти Києва» та багато інших музикантів, що подарують неперевершену емоційну та інтелектуальну насолоду нашим відвідувачам.

Вже стали традиційними для Львівського мистецького життя фестивалі, які щорічно проводить філармонія. І цього року до Львова з’їдеться світовий музичний бомонд на 17-і Контрасти, на 4-ий Фестиваль Камерної музики «Szymanowski Quartet та друзі», Фестиваль диригентського мистецтва пам’яті Миколи Колесси та на 31-і Віртуози. Не оминули увагою в цьому концертному сезоні і шанувальників джазу – легендарний колектив Юрій Бонь джаз-тріо, молоді джазмени з Франції Фаб’єн Марі Квартет, проект Олени Леонової “THAT CRAZED GIRL”.

І насамкінець – до початку сезону має завершитись реконструкція гардеробу та фойє філармонії. Фойє та сходи на балкон будуть оздоблені італійським мармуром. В рамках даної реконструкції Філармонії намагатимуться повернути вигляд з-перед радянських часів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ