Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У «Нову Галичину» об’єдналися політики молодої генерації, які скеровуватимуть роботу ЛОР у демократичне русло, — Степан Курпіль

Народний депутат Степан Курпіль позитивно оцінює створення «Нової Галичини» у Львівській обласній раді. Про це він повідомив у коментарі «Гал-info».
«Створення об’єднання «Нова Галичина» у Львівській обласній раді – це реакція на той безлад, який діється в «Нашій Україні». У «Нову Галичину» об’єдналися політики молодої генерації», — зазначив «Гал-info» народний депутат України Степан Курпіль, коментуючи створення міжфракційного об’єднання у Львівській обласній раді.
«Вони об’єдналися, щоб рішення в обласній раді були більш прозорими та щоб ніхто не закидав про дерибан. Я переконаний у тому, що діяльність цього об’єднання позитивно позначиться на роботі Львівської обласної ради. «Нова Галичина» декларує, що земельні питання повинні вирішуватися прозоро, конкурсним чи аукціонним способом, щоб не було звинувачень у корупції. Ці принципи відповідають програмі Блоку Юлії Тимошенко», — зазначив Курпіль.
«У всякому разі жодною мірою створення чи діяльність «Нової Галичини» не може дестабілізувати роботу Львівської обласної ради, вона навпаки буде скерувати її у демократичне русло. Я не поділяю тривоги тих людей, які кажуть про дестабілізацію роботи ЛОР після створення «Нової Галичини». Вважаю, що створення такого міжфракційного об’єднання – тільки позитив», — додав Степан Курпіль.
Нагадаємо, на сесії ЛОР 30 жовтня було створено міжфракційне об’єднання «Нова Галичина», яке декларує зокрема прозорість прийняття рішень по земельних питаннях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ