Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У парламенті "Свобода" стримуватиме радикальну риторику, - Єльченко

Посол України у Росії Володимир Єльченко вважає, що Всеукраїнське об'єднання "Свобода", яке пройшло до парламенту, стримуватиме свою радикальну риторику щодо російського, єврейського і багатьох інших питань.

Про це посол сказав, відповідаючи на запитання на зустрічі зі студентами Московського державного лінгвістичного університету (МЛУ), повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу у РФ.

"Одна справа виборчі гасла, а інша - реальна робота у парламенті. Мені здається, що у парламенті "Свобода" свою (радикальну - ред.) риторику стримуватиме", - сказав В.Єльченко.

Дипломат вважає, що не всі виборці, які забезпечили "Свободі" 10% голосів, розділяють націоналістичну ідеологію цієї партії. На його думку, "Свободі" віддали голоси і ті, кого відносять до протестного електорату, оскільки у виборчих бюлетенях графа "Проти всіх" була скасована.

"Я думаю, що реально цій партії довіряє менше людей", - сказав В.Єльченко.

Він висловив упевненість, що "Свобода" не зможе диктувати свою позицію у Верховній Раді України щодо російського напрямку у політиці. "Це не стане переважаючою думкою у роботі нового парламенту України", - резюмував посол.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ