Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У партії Порошенка прокоментували затримання Корбана

Затримання Корбана ні до політики, ні до політиків жодного відношення не мають і не пов’язані з виборами – Ігор Кононенко, коментуючи затримання Корбана, повідомляє прес-служба БПП.

Статті, за якими затримано голову партії УКРОП Геннадія Корбана жодного стосунку не мають ні до політики, ні до політиків і не пов’язані з вибораими cказав, Перший заступник голови фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Ігор Кононенко кореспонденту УНІАН, коментуючи затримання Корбана СБУ.

На переконання Ігоря Кононенка правоохоронці мають провести розслідування у справі голови партії “УКРОП” й оголосити результати суспільству.

“У нас чомусь завжди, коли у правоохоронних органів є претензії до політиків щодо суто статей карного кодексу, які не стосуються ні політики, ні політичної діяльності, зразу йдуть звинувачення, що це переслідування за політичну діяльність”, – сказав Кононенко.

Народний депутат такожвисловив думку, що правоохоронні органи мають “займатися своїми справами незалежно від виборів або часу: після або до виборів”.

“На це їх наймала громада. І тим паче, що виклики в суспільстві зараз такі, що суспільство хоче бачити і боротьбу з корупцією, суспільство хоче бачити і роззброєння нелегальних бандформувань. Суспільство хоче бачити безпеку на вулицях”, – наголосив Ігор Кононенко.

Він додав, що “тут ми повинні дати можливість правоохоронним органам провести згідно із законодавством розслідування і тоді суспільству оголосити результати”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ