Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Першому ІТ-університеті України навчатимуться 37 студентів бакалаврату

У вересні майже 100 слухачів розпочнуть своє навчання у Першому ІТ-університеті України. Серед них 48 школярів, які навчатимуться за дворічною програмою підготовки та 37 студентів бакалаврату, - повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загальна кількість абітурієнтів, які подали заяви на навчання у Перший ІТ-університет, склала 125 осіб. З них більше чверті подали оригінали документів та розпочнуть навчання у вересні – цей показник є одним із найвищих серед вищих навчальних закладів України. Варто відзначити високий середній бал результатів ЗНО абітурієнтів, який свідчить про добрий рівень їхньої підготовки та зацікавленість в інноваційних освітніх продуктах. Поступово сучасний абітурієнт перестає шукати просто вищу освіту. Він  намагається знайти  навчальний заклад, в якому  зможе отримати якісні, конкурентні знання та середовище для фахового та особистісного розвитку.

На студентів Першого ІТ-університету України чекає:

новий формат вищої освіти, який базується на використанні досвіду діяльності провідних університетів США та Європи;
викладачі-практики, які мають значний досвід успішної роботи в ІТ-компаніях;
новітнє матеріально-технічне та інформаційне забезпечення;
співпраця з провідними ІТ-компаніями та практика на реальних проектах;
міжнародні стажування;
лише актуальні знання та практичні навички, яких потребує ринок ІТ.

«Результати вступної кампанії свідчать про високу затребуваність професійної вищої освіти в ІТ-галузі, а також про розуміння абітурієнтами того, що якісний освітній продукт, який є гарантією працевлаштування та професійної затребуваності, не може існувати без серйозного інвестування.

Ми щиро вдячні усім, хто у нас повірив. У першу чергу це стосується тих абітурієнтів, які вступили до нас. Але ми також вдячні за виявлену зацікавленість тим, хто розглядав наш університет як можливе місце майбутнього навчання. Адміністрація та викладачі університету інтенсивно готуються до нового начального року і докладають максимум зусиль для того, щоб зробити навчання для наших студентів не тільки змістовним, а й цікавим», – ректор Першого ІТ-університету Віктор Волошин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ