Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Підгорецькому замку живуть мирні привиди

У Підгорецькому замку на Львівщині 28 серпня розпочалося полювання на привидів. У ролі мисливців виступили американські дослідники проекту «Мисливці за привидами». Сьогодні, 31 серпня, дослідники поділилися враженнями від побаченого.

«Під час наших експериментів привиди говорили польською. У нас є сенсаційні фото, які ми скоро покажемо. Також під час нашого спілкування із примарами на стінах замку з’явився напис», - повідомив дослідник-краєзнавець Ігор Жук.

Фіналістка телепроекту «Битва екстрасенсів», екстрасенс Олена Курілова заявила, що бачила у Підгорецькому замку двох привидів. «Вже у дворі замку було якесь відчуття тривоги. В одній із кімнат бачила силует дівчини і білому, вона стояла біля каміну. Цей привид не агресивний, відчутно легку печаль. Другий привид мешкає у підвалі, він одягнутий у німецьку воєнну форму.

Екстрасенс Лариса Антонюк також підтверджує присутність привидів у Підгорецькому замку: «Відчуття у замку було особливим, дух привів у підвал. В підвалі була суцільна темрява, але я не відчувала страху. Це був привид жінки, яку було жорстоко вбито. Вона вивела мене в парк і сказала, що хоче, аби її кістки поховали».

Мисливці за привидами натомість розповідали про досвід спілкування з потойбічними істотами по всьому світу . «Ми їздили по всьому світі. В Ісландії ми бачили образ в’язня. На Філліпінах говорили з привидами, змогли записати голоси. Привиди казали, що ми прийшли не в той час. Наприклад, в Румунії ми говорили з привидами румунською», - розповів дослідник Бері Фітцджеральд.

Ловці на привидів пожертвували 1 тис. доларів на реставрацію Підгорецького замку. Як розповів Борис Возницький, програма американців прорекламує замок на весь світ. Програма і всі таємниці Підгорецького замку будуть відкриті у січні 2011 року, оскільки до того часу дослідники не мають права говорити про те, що вони бачили у замку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ