Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У підшефній школі-інтернат розпочався “Олімпійський тиждень”

Впродовж багатьох років відділення НОК України у Львівській області (голова відділення Юрій Турянський) з метою популяризації олімпійського руху серед школярів та залучення їх до здорового способу життя опікується стрілківською школою-інтернат, що у Старосамбірського районі.

У цій школі розпочались заходи в рамках проведення «Олімпійського тижня» у Львівській області. Уже традиційно перед початком спортивної складової програми – урочисте відкриття, запалення олімпійського вогню та підняття олімпійського прапора.

Серед почесних гостей свята була майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіонка світу з боксу серед юніорів – Вікторія Вірт та вже традиційно виконавчий директор відділення НОК Укарїни у Львівській області Христина Опьола-Подгрушна.

На урочистому відкритті, окрім показових виступів школярів з волейболу, футболу, баскетболу та гімнастики, наймолодші учасники провели розминку, а найспортивніші учні школи були відзначені у різних номінаціях, отримавши подарунки від НОК України.

Упродовж тижня на дітей чекає насичена спортивна програма: ігри, естафети, конкурси та забави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ