Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У півфіналі Балтійської ліги «Галичанка» зіграє з «БНТУ-Бєлаз»

31 березня гандболістки львівської «Галичанки» у матчі плей-офф жіночої Балтійської гандбольної ліги зустрілися з білоруським ГК «Гомель».

Підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко поступилися  фавориткам Ліги (чемпіонкам попереднього сезону) з рахунком 19-26 (7-13).

Головний тренер команди Тетяна Штефан так прокоментувала цей матч:

«У  першій половині гри команда показала не той напад, який хотілось би бачити. Більшість голів ми отримали з контратак, а також було кілька нереалізованих моментів, коли наші м’ячі влучали в штангу. Це й дозволило суперницям відірватися в рахунку на 6 м’ячів.

У другому таймі дівчата зуміли виправити більшість помилок в нападі і, що найголовніше, не опустили рук. Вже у другій половини зустрічі ми програли лише один м’яч – 12:13.

Незважаючи на поразку, я хочу відзначити самовіддачу  гравців і виокремити Марину Коновалову, яка була найрезультативнішою, забивши сім голів.

Ми зробили висновки, розібравши гру та проаналізувавши помилки. Наш найголовніший матч відбудеться сьогодні - з мінською командою «БНТУ-Бєлаз». Переможець цієї гри продовжить боротьбу за «золото» у фіналі  Балтійської ліги».

В іншій парі плей-офф «БНТУ-БєлАЗ» переміг «Городнічанку» з рахунком 46:19, а в литовському дербі сильнішими були гандболістки «Гарляви», які здолали «Жальгіріс» 36:32.

Результати матчів плей-офф визначили півфінальні пари:

1 квітня (субота), півфінал:

14:00 - «Жальгіріс» - «Городнічанка» (за 5-6 місце);

16:00 - «БНТУ-БєлАЗ» - «Галичанка» (півфінал 1);

18:00  - «Гомель» - «Гарлява» (півфінал 2)

Фінальні матчі Балтійської ліги відбудуться у неділю, 2 квітня.

Галичина Спортивна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ