Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У політичну підгрупу тристоронньої контактної увійшов Пирожков

У політичній підгрупі тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі почав роботу колишній посол України в Молдові, колишній заступник секретаря РНБО Сергій Пирожков. Про це у вівторок повідомив журналістам екс-президент, представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кучма.

"Сьогодні туди вже полетить ще одна людина в якості експерта Пирожков Сергій Іванович. Він віце-президент Національної академії наук. Останнім часом він працював послом багато років, був членом групи щодо Придністров'я. Так що він в таких процесах розбирається", – заявив він.

При цьому Кучма зазначив, що стан здоров'я директора Національного інституту стратегічних досліджень Володимира Горбуліна ускладнює йому роботу в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи.

Як повідомили, колишній посол України в Білорусі Роман Безсмертний вирішив припинити роботу в підгрупі з політичних питань у тристоронній контактній групі.

Також у квітні розпочала свою роботу в групі координатор виборчих і парламентських програм громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ