Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Польщі пропав безвісти 25-річний українець

У польському місті Сєрпц після відвідин нічного клуба 4 листопада пропав 25-річний хлопець з Дніпра Кирил Вознюк, - Апостроф.

Вознюк вийшов з дому в Сєрпці приблизно о 10 годині вечора і збирався відправитися на дискотеку в Борково-Косцельне. На відео з камер спостереження на будівлі клубу зафіксовано, що українець після виходу із закладу пішов в сторону будинку. Але додому Вознюк так і не повернувся і не виходив на зв'язок.

Мама хлопця Ірина Ростовцева вважає, що бармен міг додати в спиртне її сина якусь речовину, яке викликало розлад пам'яті.

Пошуками українця займається поліція Сєрпц.

Повідомляється, що зріст Вознюка 185 см, вага близько 70 кг, світлі очі, середньої статури, має коротке волосся, кругле обличчя, середній ніс. Був одягнений: в сіру толстовку без капюшона, світлі джинси, сірі кросівки Adidas, сіру кепку Nike, вітровку темно-синього кольору з капюшоном.

Інформацію про Вознюк просять повідомляти мамі зниклого - Ірині Вознюк: (095) 365-80-71. Поліції Сєрпця: (024) 265-82-00. Або за екстреним номером допомоги 997 або 112.

Апостроф

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ