Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Полтаві побили суддю Ларису Гольник

У Полтаві напали на суддю Ларису Гольник та її чоловіка Ігоря Гавриленка, - Українська правда.

Про це постраждала повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно на мене напали. Я біля вічного вогню. На допомогу", - написала вона та опублікувала фото наслідків нападу близько 17:30 22 листопада.

За словами її чоловіка, на подружжя напали на бічній алейці біля вічного вогню, якою воно йшло з Октябрського районного суду. З кущів на них вистрибнули двоє молодих хлопців у капюшонах та масках.

Чоловік зазначив, що нападники не намагалися їх пограбувати, а одразу почали бити трубами. Поки він відбивався, дружина намагалася пошкодити велосипеди нападників.

У Гавриленка побиті ноги, у Лариси Гольник кров на обличчі. Подружжя викликало поліцію та "швидку". Їх чекали понад півгодини.

Як відомо, у травні 2016 року суддя Октябрського райсуду Лариса Гольник показала відео, на якому мер Полтави Олександр Мамай намагається "домовитися" з нею про закриття корупційного адмінпровадження проти нього.

У березні 2017 року "Слідство.Інфо" провело розслідування, в якому розповідалось про Ларису Гольник та її звинувачення проти місцевого мера і його помічників у спробі підкупу.

У вересні 2017 року Національне агентство запобігання корупції винесло припис голові Вищої ради правосуддя Ігорю Бенедисюку стосовно полтавського судді, який тисну на колегу Ларису Гольник.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ