Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У понеділок директор львівського ринку „Шувар” даватиме свідчення у справі замаху на своє життя

Директор ринку „Шувар” Роман Федишин даватиме свідчення у справі замаху на його життя у суді в понеділок, 26 листопада. Станом на сьогодні дали покази троє підсудних. Про це у коментарі „Гал-info”повідомила адвокат одного із підсудних Володимира Панасенка Наталія Крісман.
 „Сьогодні Володимир Панасенко давав покази. Двоє інших підсудних вже давали покази минулого тижня. Відомо, що даватиме свідчення також слідчий обласної прокуратури, а також потерпілий Роман Федишин”, – розповіла Наталія Крісман.
Вона повідомила, що є близько 100 свідків у справі, два десятки людей будуть слухати у суді. „Є майже тридцять томів документації, видно, що прокуратура попрацювала. Але ми досі не маємо відповіді на те, хто саме винен у справі замаху на життя Романа Федишина. На це потрібно буде не один місяць”, – розповіла Наталія Крісман.
Нагадаємо, 26 жовтня 2006 року неподалік ТзОВ „Шувар” підірвали машину гендиректора ринку Романа Федишина, йому травмувало ногу, однак від вибуху загинула 14-річна дівчинка, яка випадково проходила поруч.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ