Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У понеділок вибиратимуть директора Львівського драматичного театру

В понеділок, 3 серпня 2015 року, о 15.00 у приміщенні Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36) відбудеться відкрите засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади художнього керівника Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Члени конкурсної комісії розглянуть подані від претендентів на заміщення вакантної посади матеріали, оцінять їхній творчий потенціал, заслухають концепції творчого розвитку Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки на театральний сезон 2015-2019 років, що будуть особисто презентовані учасниками конкурсу.

Запрошуємо представників засобів масової інформації, мистецького середовища та глядачів театру відвідати засідання конкурсної комісії.

Нагадаємо, що у червні акторський колектив Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки висловив недовіру директору О.Коломійцеву.

Комісія з розгляду звернення акторського колективу Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, утворена розпорядженням міського голови, прийняла рішення не продовжувати контракт з теперішнім директором театру О.Коломійцевим та ввести у штат театру посаду художнього керівника.

Відтак, з метою забезпечення конкурентності, справедливості, неупередженості та прозорості при формуванні кадрового складу  художнього та артистичного персоналу Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, управління культури ЛМР спільно з адміністрацією театру оголосили конкурсний відбір на заміщення вакантної посади художнього керівника театру ім. Лесі Українки.

Також оголошено конкурс на заміщення вакантних посад художньо-артистичного складу театру (артист вищої категорії, артист першої категорії, артист другої категорії).

Конкурси відбуваються відповідно до чинного законодавства, зокрема, наказу Міністерства культури України від 06.09.2013 №851 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу закладів культури».

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ