Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У працівників одного з банків Львова серед білого дня в центрі міста вкрали 400 тисяч гривень

У працівників одного із банків Львова серед білого дня в центрі міста вкрали 400 тисяч гривень — про це журналістам повідомив начальник УМВС області Віталій Максимов. Злочин стався вчора, 27 листопада, о 17.40 на одній із центральних вулиць.
Як розповів Віталій Максимов, їхала цивільна машина одного із львівських банків, за кермом був водій цієї банківської установи, а в авто знаходилися бухгалтер та охоронець банку. Ніхто з них зброї при собі не мав. Коли автомобіль зупинився на червоне світло світлофора, у салон сів невідомий і приставив якийсь залізний предмет у спину бухгалтеру та запитав, де гроші. Жінка показала йому на два мішки з грошима, в одному було 400 тисяч гривень, а в іншому — 250. Невідомий взяв мішок із 400 тисячами, пригрозив працівникам банку, щоб вони не думали звертатися до правоохоронних органів, вийшов з автомобіля і зник у невідомому напрямку. Десь годину працівники банку просто їздили містом, а потім заявили в міліцію.
„Ось така от кумедна історія. Я сам виїжджав на місце події. Для мене це, чесно кажучи, смішно, за весь час служби у правоохоронних органів я не пам’ятаю таких випадків розбою чи грабежу, як цей випадок”, — прокоментував Віталій Максимов.
Головний правоохоронець області відмовився говорити, чи вважає він цей злочин спланованим.
„Нащо звинувачувати завчасно людей? Ми перевіряємо обставини скоєння цього злочину”, — наголосив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ