Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У прес-служби ЛАЗу «запаморочення від успіхів»

Прес-служба ТзОВ «Львівські автобусні заводи» поширила інформацію про перемогу підприємства у тендері, оголошеному Львівською міською радою для закупівлі для міста 10 тролейбусів.

 

Нагадаємо, сьогодні, 11 листопада, Львівська міська рада відкрила тендерні пропозиції підприємств, які пропонували місту своє тролейбуси. Було розглянуто пропозиції восьми фірм з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Луцька та Львова: ТзОВ “Автомобільний дім “Богдан”, ТОВ “МАЗтранссервіс”, ТзОВ “Українські комерційні автомобілі”, ПП “СВС Техкомсервіс”,ТОВ “Технотранс 2006”, ТОВ “ДУОТРАНС”, ТзОВ “Львівські автобусні заводи”, ДП “Автоскладальний завод № 1» ВАТ “ЛуАЗ”. Члени тендерного комітету відхили пропозицію ПП “СВС Техкомсервіс” у звязку з тим, що документи не були оформлені відповідно до вимог тендерної документації.  Цінові пропозиції коливалися в межах від 1 млн 325 тис. до 2 млн. 370 тис. грн. за одиницю. Львову запропонували тролейбуси львівського, луцького, дніпропетровського, а також білоруського та російського виробництва.

 

За інформацією прес-служби мерії, результати тендеру буде оголошено через 30 днів.

 

Водночас, прес-служба ТзОВ «ЛАЗ» вже сьогодні оголосила про свою перемогу. «Оскільки ми запропонували найменшу ціну за квадратний метр площі машини та ряд інших прийнятних для міста умов, ми автоматично можемо вважати себе переможцями цього тендеру», – сказала керівник прес-служби Олена Муляк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ