Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У пункті пропуску «Рава –Руська» затримали рекордну кількість контрабандних сигарет

Сьогодні, 29 грудня, в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська - Гребенне» під час митного контролю вантажного транспортного засобу працівники Львівської митниці та прикордонники виявили факт незаконного переміщення великої кількості сигарет. Про це повідомили в ГУ ДФС Львівської області.

Згідно з документами водій, громадянин України, перевозив з м. Рівне до Чехії паливні гранули пелети. Однак ця зовнішньоекономічна операція викликала  у митників сумнів. Було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі.  Там спільна з прикордонниками оглядова група  знайшла приховані майже 150 тис. пачок сигарет. Вони містились у картонних коробках між мішками з паливними гранулами.

Так, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. На цей час проводиться документування правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ