Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Пустомитах відкрили реконструйований дитячий басейн

ЛОДА
ЛОДА
ЛОДА
ЛОДА
1/2
Оновлений плавальний басейн запрацював після реконструкції у дошкільному навчальному закладі №3 м.Пустомити, що на Львівщині. Відтепер понад 180 вихованців цього садочка, серед яких і малеча з особливими потребами, навчатимуться плавання у сучасних умовах, повідомили у пре-службі Львівської ОДА.

Дитячий басейн, котрий не працював понад 17 років, відкрили сьогодні, 11 березня. Участь в урочистостях взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Очільник Львівщини наголосив, що тепер вихованці садочку матимуть змогу вчитись плаванню у сучасних та комфортних умовах. Він також побажав діткам стати такими ж відомими, як українські плавці Яна Клочкова і Денис Силантьєв.

Наголосимо, що реконструкція басейну розпочалась у 2016 році. Вартість робіт склала понад 1,4 мільйони гривень.

Довідка:

Дошкільний навчальний заклад № 3 м.Пустомити відкрили 9 березня 1985 року. На сьогодні у садку є 7 вікових груп, де виховується 181 дитина, з них навчаються дві спеціальні групи для 24 діток із вадами мовлення.

До 1999 року тут функціонував басейн. Його реконструкцію розпочали у 2016-му. Виконавцем робіт було ТзОВ "Західбуд-проект".
Загалом на ремонт та переобладнання використали 1 450 726 грн, з них 700 000 грн - кошти обласного бюджету, 595 726 грн та 155 000 грн - із районного та міського бюджетів відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ