Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Радехові не сходиться бюджет-2018: будуть економити на школі, медицині і освіті

1/2
8 листопада голова Радехівської РДА Тарас Калита провів нараду, на якій було проаналізовано прогнозні показники до проекту районного бюджету на 2018 рік. Про це повідомили у Радехівській РДА.

З показниками проекту дохідної і видаткової частини районного бюджету на наступний рік присутніх ознайомила керівник фінансового управління райдержадміністрації О.Петелька. 

Оскільки, як і в попередні роки, видаткова частина районного бюджету перевищує дохідну, то голова Радехівської РДА Тарас Калита заслухав керівника відділу освіти райдержадміністрації Л.Репетило, головного лікаря Радехівської центральної районної лікарні В.Грущецького,  керівника відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації Н.Фурманець. Вони повідомили що вже зроблено і що передбачається зробити для економії бюджетних коштів у закладах освіти, медицини і культури.

Відтак, Тарас Калита наголосив, що проект районного бюджету має бути розроблений на підставі положень чинного бюджетного і податкового законодавства. Відтепер не можна розраховувати на основну чи додаткову  дотацію, а головним розпорядникам коштів районного бюджету необхідно максимально зменшити бюджетні запити, щоб змінімізувати різницю між дохідною і видатковою частинами районного бюджету в 2018 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ