Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У рамках Конгресу культури східного партнерства відбудеться концерт Кирила Стеценка

У суботу, 5 вересня, у Львові скрипаль Кирило Стеценко презентує з хором «Дударик» на IQ СЦЕНІ перед Львівським національним університетом ім.. І. Франка програму «Violiner project: від Баха – до Бога». На електро-скрипці Кирило Стеценко виконає власні твори й обробки Й. С. Баха. Початиок о 18:30, повідомили організатори.

Концерт є одним з мистецьких заходів конгресу культури східного партнерства, де виступають також Мар'яна Садовська, Марк Токар, Marinita, Михайло Барбара, Ірена Карпа, Іван Малкович, Віктор Неборак, Сестри Тельнюк, Yara Art Group та ін.

Кирило Стеценко зіграв понад дві тисячі сольних концертів в Україні, Росії, США, Канаді, Бельгії, Австрії, Німеччині, Португалії, Угорщині та країнах Середньої Азії. Розвиває творчі принципи Б. Которовича, Л. Когана, В. Климова, Ю. Янкелевича та В. Стеценка – своїх керівників у Київській і Московській консерваторіях.

«Яскравий сценічний темперамент артиста, новизна виконавських прийомів та концептуальна стрункість його інтерпретацій створюють енергію високої духовної напруги, породжують атмосферу справжнього скрипкового дива».

З 1999 до 2013 рр. очолює кафедру менеджменту шоу-бізнесу в Національному університеті культури і мистецтв. Виявляє творчий інтерес до класики, фольклору, джазу, рок-музики та експериментального мистецтва. Пише твори для скрипки й фортеп’яно, інструментальні п’єси, вокальні цикли, музику для телепрограм і кінофільмів. Продюсує музичні фестивалі, конкурси, телепрограми. Нагороджений званням «Заслужений артист України» та орденом «Знак пошани» ІІІ ст.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ