Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У раптово померлого львівського поліцейського залишились троє дітей

Поліцейські Львівщини висловлюють щирі співчуття сім'ї та родичам свого померлого товариша, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Керівництво та особовий склад Головного управління Національної поліції у Львівській області висловлюють глибокі співчуття сім’ї та рідним капітана поліції Ігора Котиляка, котрий вчора, 8 вересня, раптово помер, повертаючись додому із службового відрядження.

Капітан поліції Котиляк Ігор Володимирович перебував на посаді начальника сектору реагування патрульної поліції №1 патрульної поліції Мостиського відділення поліції Яворівського відділу поліції ГУ Національної поліції у Львівській області.

Смерть настала, коли правоохоронець повертався додому зі службового відрядження у Києві.

«Від свого імені та від імені всього особового складу висловлюю глибокі співчуття дружині, дітям та рідним нашого товариша Ігора Котиляка, котрий раптово помер, повертаючись з відрядження. Ігор працював з нами більше десяти років. Ми пам’ятатимемо його як справжнього поліцейського - професійного, мужнього, рішучого, а також як добру та чуйну людину. Ігору було 35 років, у нього залишилось троє маленьких дітей. Вічна йому пам’ять», - зазначив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

За фактом смерті поліцейського призначено службове розслідування та судово-медичну експертизу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ