Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Ратуші відбудеться Lviv Young Project 2017

В середу в Ратуші презентуватимуть молодіжні проекти Lviv Young Project 2017 та вручатимуть дипломи, - прес-центр ЛМР.

Як повідомили в управлінні персоналом Львівської міської ради, в середу, 5 липня, о 15.00 у великій сесійній залі Львівської міської ради (202 каб.) відбудеться презентація молодіжних проектів Lviv Young Project 2017 та вручення дипломів стажувальникам за результатами проектів. Захід відкритий для всіх, хто хоче здобути досвід роботи в команді, кого цікавить проектний менеджмент, і хто прагне долучитися до команди Львівської міської ради.

З вітальним словом виступить Андрій Садовий, міський голова Львова. Також гостем заходу буде Марк Зархін – львівський ресторатор, громадський діяч, який розповість про те, як досягнути успіху та впливати на розвиток свого міста.

Довідка:

Lviv Young Project – це можливість набути перший професійний досвід для студента, самостійно вибравши тему. Проект відбувається один раз на рік. Команди формуються через он-лайн анкету з різних ВНЗ та різних молодіжних середовищ. Учасник вибирає тему, спільно з командою та з відповідальною особою від ЛМР розробляє та затверджує план впровадження, проходить навчання та наприкінці презентує результати перед іншими учасниками та експертами міста з різних питань.  

Цього року було реалізовано 8 проектів:

1. Профорієнтація школярів

2. Дизайн уніформи для ЦНАП

3. Dog Friendly City

4. Екологія

5. ІТ

6. Майстерня міста

7. Аналіз кращих практик місцевого самоврядування

8. Література для всіх

Вхід вільний для усіх охочих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ