Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У результаті рейду «Діти вулиці – комп’ютерні клуби» у центральній частині Львова виявлено вісьмох неповнолітніх

Цього тижня працівники відділу у справах неповнолітніх Галицької районної адміністрації спільно з оперуповноваженими районного відділу міліції провели у центральній частині Львова рейд «Діти вулиці – комп`ютерні клуби». У результаті проведення рейду під час навчально-виховного процесу виявлено вісім неповнолітніх. З них двоє дітей жебракували на вулиці з матір’ю, решта прогулювали уроки у комп’ютерних клубах. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 З усіма виявленими дітьми та їх батьками проведено профілактичні бесіди. Адміністраторів комп’ютерних клубів в черговий раз попереджено про недопущення порушення установленого режиму роботи ком`ютерних клубів надалі. Також для проведення профілактичної роботи, про виявлених дітей повідомлено адміністрацію їх навчальних закладів.
Як повідомив начальник відділу у справах неповнолітніх Галицької районної адміністрації Василь Мельник, рейди з виявлення дітей-вулиці та дітей, що пропускають уроки у комп`ютерних клубах, проводять з метою запобігання дитячій бездоглядності, правопорушенням і злочинності та перевірки встановленого режиму роботи комп`ютерних клубів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ