Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Рівному нетвереза неповнолітня на викраденому "Хаммері" потрапила у ДТП

У Рівному неповнолітня дівчина спровокувала ДТП на автомобілі, який, ймовірно, викрала, інформує прес-служба патрульної поліції України.

"13 лютого близько 22:00 патрульним надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом Hummer на вулиці Академіка Грушевського. Від перехожих поліцейські дізналися про ДТП без потерпілих на вулиці Соборній з участю автомобілів Hummer і Daewoo Lanos", - йдеться в повідомленні.

Інспектори з'ясували, що 16-річна водій за кермом Hummer везла двох пасажирок 16 і 18 років, не впоралася з керуванням і врізалася в Daewoo Lanos. Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. Також під час аварії автомобілі пошкодили металеву огорожу.

Після ДТП двоє дівчат втекли з місця аварії. В результаті розшукових дій інспектори виявили пасажирку авто в одному з розважальних закладів і доставили її у відділ поліції. Дівчина, яка, ймовірно, незаконно заволоділа авто і скоїла ДТП, через деякий час повернулася на місце події, де її виявили патрульні і запросили в медустанову на огляд.

"Громадянка підтвердила, що вживала алкогольні напої, однак проходити медичний огляд відмовилася", - йдеться в інформації.

На неї склали 4 адмінпротоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДД, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 4 ст. 122 (Залишення місця ДТП), ч. 2 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП. Ще один адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП інспектори склали на матір водія.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ