Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Світу: У Росії будують модель Райхстагу
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

У Росії будують модель Райхстагу

У м. Кубинка Московської області будують макет Райхстагу для тренувальних штурмів
Будівля Райхстагу в Берліні

Про це повідомив міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу під час свого виступу в Держдумі РФ, повідомляє "Інтерфакс".

"У парку "Патріот" будуємо Райхстаг. Не в повному вигляді, але для того, щоб наші юнармійці могли штурмувати не абищо, а конкретне місце", — сказав Шойгу.

Він також зазначив, що в  парку "Патріот" збудоване повнорозмірне партизанське село. "У ньому є клас підготовки підривників, кухня, кухарі, партизанська лазня і навіть землянка замполіта", — повідомив Шойгу.

Міністр додав, що в парку завершують споруджувати лінію фронту з окопами і блідажами, щоб люди могли відчути атмосферу життя в цих умовах.

"У цьому році з’явиться можливість провести день на службі на підводному човні всією родиною та пережити все, що там відбувається, починаючи з боротьби за виживання і закнічуючи компотом і макаронами по-флотськи", — сказав Шойгу.

Рух "Юнармія" створений з ініціативи Сергія Шойгу. Його мета — об’єднати понад 5  тис. військово-патріотичних і молодіжних організацій і виховання молоді "в дусі патріотизму, ідеалів дружби та інтернаціоналізму".

Центральним майданчиком для заходів "Юнармії" став Військово-патріотичний парк культури та відпочинку Збройних сил РФ "Патріот" у Кубинці, його філії у військових округах, а також об’єкти ЦСКА та ДТСААФ Росії.

«Інтерфакс»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ