Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Росії на спеціальних базах готують найманців: іспити складають на Донбасі

На території Ростовської області (РФ) функціонують вербувальні пункти і тренувальні бази, в яких бойовики самопроголошених «республік» і так звані "добровольці" проходять спеціальну підготовку. Про це повідомив голова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа», на тренувальній базі, яка розташована на території бази відпочинку «Полюс» за адресою: м. Ростов-на-Дону, вул.Лівобережна, 94/119, відбувся випуск «курсантів», які після складання відповідних «іспитів» поповнять лави бойовиків «ДНР» та «ЛНР».

Полігон, на якому «курсанти» проходять військовий вишкіл, лежить поблизу с. Персіановського Жовтневого району Ростовської області.

Свого часу заступник голови СБУ п. Ягун повідомив, що Служба безпеки України володіє інформацію про наявність на території Росії центрів підготовки диверсійних груп для відправки їх випускників на територію України.

За словами п. Ягуна, центри підготовки диверсійних груп бойовиків розміщені в Пскові, Таганрозі, місті Шахти Ростовської області, с. Молькіно Краснодарського краю і в Московській області.

Вербовка так званих «добровольців» здійснюється на матеріальній основі. Тренувальні бази і вишкольні табори створені на базі Головного розвідуправління РФ.

Найближчим часом очікується прибуття з РФ на територію тимчасово окупованих районів Луганської і Донецької областей «курсантів» центрів підготовки диверсійних груп для складання «випускних іспитів» в умовах реальних бойових дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ