Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Самборі обрали нового очільника місцевого осередку УКРОПУ

15 листопада Самбірська міська організація партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» провела партійну конференцію. На ній головою міського осередку партії обрали Володимира Гнатишина.

Новий голова осередку має великий досвід активної громадської роботи, обирався депутатом Самбірської міської та Львівської обласної рад. Активно допомагає бійцям АТО як на фронті, так і в рідному Самборі: є приватним підприємцем і серед тих, кого він забезпечив роботою є воїни, що повернулись додому з передової. Відстоює права соціально незахищених самбірчан. 

«Шкодую, що відмовився від участі на минулих місцевих виборах до Самбірської міської ради,- розповідає Володимир Гнатишин, - боляче дивитись, що роблять з містом», - додає він.

Проте, маючи чималий досвід, укропівець знає, як зарадити ситуації. При Самбірській міській раді створили Громадську раду. Володимира Гнатишина обрали першим заступником голови. Всупереч опору, що чинить керівництво Самбірської міськради, активісти мають намір контролювати діяльність місцевих депутатів і наводити лад у Самборі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ