Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Самборі під забудову приватникам віддали частину парку

Посадовців управління Держкомзему в м. Самбір Львівської області та відділу архітектури і містобудування виконавчого комітету Самбірської міської ради підозрюють у внесенні завідомо неправдивих відомостей у документи із землеустрою, на підставі яких рішенням Самбірської міської ради місцевим жителям надано земельні ділянки площею 1 гектар у парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва «Самбірський парк», що перебуває під державною охороною, повідомили у прес-центрі СБ України.

Ці земельні ділянки були безоплатно надані фізичним особам у приватну власність під забудову. За експертною оцінкою сукупна вартість вказаних земельних ділянок становить понад 1 млн. 600 тис. гривень.

У червні ц.р. слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ